O nás

O nás

Anotace: patří vtěleným bytostem, indigovým a křišťálovým dětem a lidem

Už rok sama sebou jsem
To když stala se ta změna změn
Tai-či jsem poznala
Do té doby jsem jen přežívala
Už vím proč jsem si tento život zvolila
Než mezi vás jsem se vtělila

Všechna děcka předem ví
Jaký život čekají
Vždyť zvolí si osud svůj
S láskou být stůj co stůj

Naučit dospělé vidět víc
Místo sebe jen až na měsíc
Lásku znát
Kouzelné bytosti poznávat

Lidé brzy pochopí
Že nestačí jen smyslů pár
Až procitnou a uvidí
Slyšet víc že je dar

Každý v sobě má
Ta slůvka kouzelná
Duše už dávno to vše zná
Jsou jen hluboko ukrytá

Tyto děti otvírají oči lidem v okolí
Ukáží jim to co jen pozapomněli
Autor Alien.v.v.s., 06.10.2009
Přečteno 217x
Tipy 4
Poslední tipující: Agniezka, angelicek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ano, sestři..též to takto cítím..ano, duše si zvolí sami..koho a kdy tady potkají..:o) víš to moc dobře..

09.10.2009 20:28:00 | Agniezka

máme stejnou filozofii

09.10.2009 17:48:00 | angelicek

Tohle by veliký Li Po rozhodně neocenil...

06.10.2009 21:08:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí