Prázdnota

Prázdnota

Anotace: .....

Vždy s rozedněním
se zvedá

tma
a prach
& zakládají

na omáčku...

To se to mluví
s plnou pusou
jazykem skrze
oko punčochy


...štourám se davem

Dnes jsem si objendal
několik vážně dobrých
knih

Leč přestal jsem číst
přestal jsem vnímat

Kdo jste
vy pršící kameny?

Nějak se začíná a nějak
končí:
prekluze
preambule

Jen - mýmu topinkovači
je to jedno;
mýmu kalnýmu vínu je to
1

a zatímco se držím vprostřed
abych se neutopil

z každýho konce
utíká několik zajímavých

očí


.....
Autor Who cares a lot, 06.10.2009
Přečteno 270x
Tipy 16
Poslední tipující: zenge, Stoneman, Lukáš Rymeš, Psavec, JardaCH, dead-head, stravla, labuť, drsnosrstej kokršpaněl, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... však víš ...

07.10.2009 12:42:00 | JardaCH

z každýho konce
utíká několik zajímavých

očí

moc dobry..je tam vic takovych pro me skvelych momentu..tenhle je asi nejlepsi..

07.10.2009 09:35:00 | veronika

a není to škoda?

07.10.2009 00:21:00 | stravla

Zajímavý a pro mě dobrý!

06.10.2009 21:46:00 | labuť

pane básníku, moc hezky

06.10.2009 21:30:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí