DUM SPIRO SPERO

DUM SPIRO SPERO

Anotace: -PIN -

Sbírka: PIN

.

Dum spiro spero . . .

Věříš na několik slov
Věříš vzkříšení plamínků v ohništi
Věříš na milost
posledního okamžiku

Věříš pohledu do očí
Věříš teplé dlani
Věříš . . .

Kde jste kdo
zvolání nese se nad roklí
na jejímž dně zurčí pramen života
a ty stojíš vysoko
na samém hřebeni
s těmi několika slovy . . .

Dum spiro spero . . .

namísto pořádného lana
Jak bez něj dolů slanit . . .? . . .

.
Autor Těšínský, 06.10.2009
Přečteno 278x
Tipy 15
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Lota, Psavec, Mbonita, stravla, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná...

19.10.2009 18:06:00 | Alien.v.v.s.

...Aegroto dum anima est, spes esse dicitur...

07.10.2009 23:46:00 | Lota

Jak to napsala hašlerka.

07.10.2009 14:08:00 | Psavec

Je na výběr.Důvtip nebo smíření se.

07.10.2009 00:19:00 | stravla

Dokud dýchám, doufám...krásné!

06.10.2009 23:30:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí