slepec

slepec

Anotace: každý je slepý

do stínů v pokoji
hazím své oči a toužím pohledět
do prázdna..

tam kde tma nevychází
pohlcuje světlé chvíle
tak pojd a dones mi je

chci chytit do dlaně čas
a sypat jej na pláží
ztrácí se...

kdo ví kam utíká-doráží
a jak roky plynou dochází mi

co dávno nevidím
bez očí slepcem co touží pochytat
zrnka písnu v dešti...
Autor Gwladus, 06.10.2009
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: zelená víla, Stepbystep, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen krůček udělej.. uvidíš

07.10.2009 20:42:00 | zelená víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí