U krbu...

U krbu...

Anotace: ...

U krbu sedím,
hraju si se psi,
k sakru si říkám,
lásko tak kde jsi?

Hodiny tikají,
život letí dál,
já sedím u krbu
jak jsi si přál.

Čekám už na tebe
pěknou řádku let,
ty jsi mi řekl:
,,Čekej a seď!"

Sedím u krbu,
hraju si se psi,
láskou zkomírám,
a ty tu nejsi.

Srde mi stojí,
oči jsou zavřené,
u nohou leží mi,
dva strážní andělé.

Nežerou týden,
nežerou dva,
za chvíli z nich je,
taky mrtvola.

Tři hnijící mrtvoly,
leží u krbu,
ty rozrážíš dveře a říkáš:
,,Lásko, už jsem tu!!!"
Autor PeurH, 07.10.2009
Přečteno 220x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka, Akae, Lenni
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí