Smečka

Smečka

Jsou jako psi
trhají, drásají a vyjí
nevím kam uskočit
nevím kam odejít

jsou jako bezhlaví
jen čelisti a zuřivý pohled
vylézám na stromy
a čekám na odlet

jeden ten ze smečky
psí oči zkouší
vždyť je to vlkodlak
mě nepřesvědčí

drápu se na mráček
spojený duhou
naposled dívám se
na smečku tupou.
Autor tomáš lenoh, 08.10.2009
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Špáďa, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí