Nehmotná masturbace

Nehmotná masturbace

Anotace: hu, hu, hu, hu! připsáno Monthymu

pomoc! pomoc! pomoc!

utíkám k lidem, kteří hřejí

stříkám beznadějí

obětuji zdraví pro humanitní účely a pro studium

leč kdybych je neobětoval, nevím, jak bych s ním naložil

asi bych je někam založil

do nějaký Nemá to cenu,
co nemá cenu? ukazovat to
komu? co, znovu? znovu komu:
té dívce, před kterou se všichni stydíme
ukazovat naše skrovné tělo, které jí nabízíme
odmítne, neodmítne? přijme odmítnuvši?
odmítne přijmuvši? tak co a jak, jak a co, co a komu, kdy, proč, já?

měl bych nejspíš cestovat do Asie,
jsou jistě lidé, kteří tam cestují,
jsou jistě zápisky, které bych pořídil,
jsou jistě i jisté věci, o kterých bych neměl pochybovat

ó je to krása to sperma na stehnech
ó je to božské ta aura v našich snech
sledujte hamleta jak zlézá hradbu
ó je to krása ta látka na stromech

chtěl jsem poznat fialový mech
dovolili mi stát se odborníkem
přesto nikdy žádná větší ruka
nekmitala v této černé propasti
nějaký čas to pak ještě nemá smysl
a pak najednou začne
Autor ludmil, 09.10.2009
Přečteno 321x
Tipy 7
Poslední tipující: Koskenkorva, Radek.oslov.Šafárik, Monthy Tamah, Romana Šamanka Ladyloba, Striga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí