Hra se sny

Hra se sny

Anotace: Protestsong proti drogám

Vsadil se,
Že vlastní sen si prožije
Propadlý
ve své bledé tváři je

Prohrál
Dávno sázku o svou duši
Přežívá
Aniž by sám něco tušil

Netouží
Jen shání si svou dávku
Platí daň,
že přešel vratkou lávku

Chrastavý
Kostlivec v šedavé kůži
Už nepodobá
se po dlouho muži

Vlaje, vlá
Jak kus hadru na šňůře
Vystavět sám
Vzdušné zámky nemůže

Bloumající
Bezduchá troska sama
Kdopak ví,
Zdali se dožije rána

Zvolit si svobodně
nádherné jest
Veďme svůj život
Ale neztraťme čest
Autor brunnerka, 09.10.2009
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí