Agrese

Agrese

Anotace: nesmysly?! ...kterejch je kolem nás plno...

Na špičkách jehel se potácí zbytky agrese,
pocit viny nadobro odchází-on nikdy nebyl
Nádherný pocit radosti,bušící srdce se sebou přinese
Tenhleten kratičký zázračný okamžik něhy


Nastalo ráno,ruce se třesou,potí se,,
srdce zas buší-od zlosti
stracená hlava sotva zbla vyřeší
donuť se dívat,zpříma hledět
-bolí to,však je to nejlepší

zkroucená páteř tvrdě se s tebou rve
mysl však poroučí-dívej se před sebe!
neutíkej,nesbíhej pryč z cesty
pešina udrží tě-už nemůžu.,.
-NE

NE?TY PŮJDEŠ,MUSÍŠ DÁL!
kdo?-energie v žilách,příslib dalších krásných snů?
NE JEN SMĚLE KRÁČEJ TAM!
nesmysný plky honí se ti skrz mozkovny dům


-kdo opovážil se mi něco nařídit?
na čí povel stojím tu se vzpřímenou hlavou,
neschopna betonovou zeď před sebou pokořit?

jep,lavička....NE,
nesednu si,nespadneš na stejný koleje
nebe zatáhlo se začíná pršet...
-proto najednou tak rychle jdeš?

//rovně!-postava se dál cestě nevyhýbá!//
Autor Shnecek, 10.10.2009
Přečteno 296x
Tipy 5
Poslední tipující: sarycek, Dilla, Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Shnecku, copak tak depresivně.... ? snad jen podzim..

24.10.2009 15:49:00 | Dilla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí