Modlím-li se

Modlím-li se

Anotace: toto jsem napsala jednoho večera okolo půlnoci ...

Modlím-li se k Bohu
modlím se upřímně
modlím-li se k Bohu
modlím se jedině.

Modlím-li se k Bohu
modlím se k Otcovi
modlím-li se k Bohu
jen On mi napoví.

Modlím-li se k Andělům
modlím se k záři
modlím-li se k Andělům
modlím se k nebeské stráži.

Modlím-li se k Andělům
modlím se i k Otcovi
modlím-li se s Láskou
Láskou mi odpoví.
Autor Alien.v.v.s., 11.10.2009
Přečteno 260x
Tipy 11
Poslední tipující: Dreamer, Druhá jizva v duši, Mario de Janiero, Pevya, Lady L, al-pacino, Agniezka, Mbonita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bohu díky! ST!

19.11.2009 16:50:00 | Mario de Janiero

Moc hezká modlitbička.

05.11.2009 09:42:00 | Pevya

dotyky andělů jsou krásné a boží milost je překrásná
modlíš se krásně a jen vydržať

04.11.2009 18:58:00 | Lady L

krásně se modlíš, sestři..;o)

13.10.2009 02:57:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí