Útulný Domov-,,OMNIA VINCIT AMOR" :-)))

Útulný Domov-,,OMNIA VINCIT AMOR" :-)))

Anotace: ....Vím,že jsem já a naše děti pro Tebe vším,tak jako Ty pro Nás....

Jak malá holka snící o svém princi,
jenž dávno překročil můj práh.
Milé koťátko,co změní se ve lvici,
když si to budeš přát. :-)))

Královna z pohádek co dobro rozdává
a svou láskyplnou náruč,Tobě i dětem dává.
Jak bohyně Afrodité,jež Lásku a krásu má.

Domů rád se vracíš neb víš,
že jsem tu já a čekám,až se vrátíš.
Děti skotačí a smích se rozléhá,
do každého koutu v našem bytě.
Když vejdeš do dveří,děti přivítají Tě hbitě.
Pak políbíš mne a já jsem šťastná,
neb vím,že je to LÁSKA KRÁSNÁ. :-)))

Ve Svých dlaních držím Ty Tvé
a domov náš je místo velmi útulné.
Smyslnost a Radost je toho součástí,
vůně svíček a hračky dětí,to vše umocní.

,,Náš Domov je Chrám protkán energií lásky,rozkoše a harmonie.´´

KW
Autor Sweet KiWi, 11.10.2009
Přečteno 429x
Tipy 12
Poslední tipující: Kapka, wigi.sama, Házté, Bíša, Radek.oslov.Šafárik, nejsembásník, hašlerka, Mbonita
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

okouzlující domov, jako pohádkový...

23.10.2009 16:33:00 | Kapka

,,Omnia Vincit Amor" :-)))

15.10.2009 12:14:00 | Sweet KiWi

nezávidím, přeju...:-)

14.10.2009 18:10:00 | Házté

kouzelná rodina ...

12.10.2009 10:22:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí