Haiku

Haiku

Anotace: pár dalších ...

Kape na hlavu
a tělo jemně chladí,
vlahý letní déšť.
___

Podzimní liják
stíráš ze skla vozu,
hlavní je dojet.
___

Barevným listím
vyjádřil se listopad.
Tak proč ty mlčíš?
___

Nikdy jsem nebyl
ničím víc než jiní kol.
Ví to i oni?
___

Plameny hasnou
a ty se choulíš zimou,
však s ohněm v srdci!
___

Zase jsem tu byl,
viděl tě jak tolikrát.
Dnes je to jiné.
___

Nevidíme Tě,
přesto nosíš trápení.
Nešťastná Lásko!
___

Koukám se z okna
a na kraj kanou slzy,
slzy andělů.
___

Pláčeš - ptám se proč,
nechceš, neumíš, nemáš
pro mě odpověď!
___

Nutíš mě plakat,
kvůli tobě stanu se
snad nostalgickým.
___

Zpíváš - možná mě.
Já však vím, že ta píseň,
je jen labutí!
Autor Obyčejný básník, 11.10.2009
Přečteno 249x
Tipy 8
Poslední tipující: tukiy, šuměnka, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé jsou neskutečně moudré a výstižné.
Zvládáš umění Haiku bravůrně!!

15.10.2009 08:59:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí