O jeho zkažených zorničkách

O jeho zkažených zorničkách

Anotace: ...

Oni se znají - neznají
potají na sebe mrkají
do tmy svítí jeho truchlící zorničky
spirálově modré špendlíkové hlavičky
zmuchlané polibky šíří se vzduchem
vykřičeným tichem, rezonujícím smíchem
plíživé pohledy - co bude s ní ?
snad to vyprchá - snad jen sní
o troše citu do shnilého srdce
o troše sněžné rozkoše do žíznivých žil
___bělostných ran
-co bude dál?
Autor barking bitch, 11.10.2009
Přečteno 297x
Tipy 9
Poslední tipující: Do Ga, Sleepwalker, zlomený a nanicovatý -__-, al-pacino, Lioness, Striga
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Libi se mi spojeni zmuchlané polibky :) ale celkove - o5 dobre napsane ST

11.10.2009 22:39:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí