Pravidla svítání...

Pravidla svítání...

Anotace: Anebo stmívání???

Noc má svá pravidla,
bez pokory tě úsvitu nevydá.
Tma neskryje tvůj pláč,
nepohladí duši,
ba naopak- smutek černé sluší...

Až když černá se v slunci zvolna ztrácí,
tvé srdce křehkou rovnováhu zase nachází.
Hvězdy jsou tvé společnice,
kradou světlo od měsíce,
neživé,studené,mrtvé - proč jsou ti tak podobné??

Jako kometa proletělo štěstí tvým životem,
vypálilo cejch - a zmizelo..
Teď ho marně hledáš - a vzpomínky tak pálí,
na to - jak to vypadá v ráji...

Vášeň do hadího jedu skrytá,
tvé tělo si na absenci špatně zvyká...
Autor saralara, 12.10.2009
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, Mbonita, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale no tak :)
co bylo bylo, jde se dál,
ještě máš život před sebou
za další zákrutou
další krásno neobjevíš
když ve vzpomíkach
budeš za údolím, cos viděl
včera pořád litovat ...

12.10.2009 13:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

nový měsíc...

12.10.2009 13:03:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí