Svoboda slova nenasytí mé děti...

Svoboda slova nenasytí mé děti...

Anotace: ...a stejně nic nezměníme.

Svoboda, svoboda, je tak sladká,
slušnost zas šlechetná.
Pacifismus nás poté všechny zahubí.
Za turisty co stopy komunismu hledají.

Tak proti lidským právům protestujme,
obezitu jako naše dědictví uctívejme.
Svoboda slova nenasytí mé děti,
pouze přivodí slabost srdeční.
Svoboda slova nenasytí mé děti,
pouze přináší nekonečné oběti.
Autor Charlie Mero, 13.10.2009
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fuj

13.10.2009 17:07:00 | ABC

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí