NE 2

NE 2

Anotace: - - -

Ještě se nic moc neděje
Ještě pořád tečou slzy
Ještě se nic moc neděje
Ještě pořád
To v hloubi duše
Strašně mrzí
Však…mění se klíma
A i když se tomu
Celé tělo brání
Přichází zima
A to je skvělý čas
Na zamrzání
Autor Silvie, 14.10.2009
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí