x

x

Anotace: ibac

nikdy nekricis
zkoumas jen
toulavy pohyby
podprsenky

vzdy zaviram oci
a ty si se mnou hrajes
jak s pomijivou
iluzi


vracis zivotu
jeho rany
za me.


nechces mit bojovnici
co zije rychle.



nemuzu o tebe bojovat
rikam ti
ze je to pro me jenom hra
ze moje city
nejsou pravy
ze ti nepatrim
ze te rada podvadim.


veris mi to ? ? ?




chci bejt neviditelna
a koukat na tebe
skrz dest
voje zabery tebe
videt cernobile
a pamatovat si
vsechny tvy dotyky
/ktery si
stejne pamatuju/




prazdnej byt
slunce zapada
uprostred mistnosti
stojim ja
vchazis do myho srdce
vchazis dovnitr
*
probud me z myho
ruzovyho predavkovani
/mama zaluje zentivu/
/zentiva zaluje mamu/




zaluju mame, zes mi zlomil srdce.




(zatim ne,
ale kdy to prijde?)


/šžířžříž
éčžřážýíž
éžýířčýžíčý/
Autor embryo v hlave, 14.10.2009
Přečteno 308x
Tipy 11
Poslední tipující: Elča, Albertinka, Lioness, stmivani.na.lepsi.casy, mattoni.uz.neni, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí