Probuzení srdcem

Probuzení srdcem

Anotace: Zamilovaná básnička

Až pošimrá mě paprsek slunce na tváři,
první co vidět chci, tvůj úsměv, jak září.
Slyšet chci, lásko, jak rád mě máš,
je jedno, jestli mi k tomu polibek dáš.
Stačí mi pohled, co srdce zastaví,
to, že mě miluješ ono už dávno ví.
Chci s tebou vstávat, chci s tebou spát,
lásko já vím, že máš mě rád......
Autor krista-kuchta, 15.10.2009
Přečteno 262x
Tipy 1
Poslední tipující: CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí