Pohřebiště marností

Pohřebiště marností

Anotace: /pohřebiště marností/

Pohřebiště zítřejších marností
včerejší hřích nehostí
kdo jen slunci uniká
nechce se hřát
do světa proniká
nemůžeš všechno znát
jen světlo a kde je stín
mlčí a leze do peřin
příchuť pozdních jeřabin
pozdní splín
slova bez možností
vyhrát obhajobu věčnosti
a s ním slib vděčnosti
Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.10.2009
Přečteno 257x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, harmony, Bíša, Psavec, Mbonita, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Sweet KiWi, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí