Umění žít ve tmě

Umění žít ve tmě

Anotace: něco pro bílou pastelku a poruchu, je to skromné, i když název je nepatřičný, původně žádný nebyl

tvoje prsa jsou krásná
postupně se rozsvěcuješ

existuje velká naděje -

pro něco se nadchneš
neuvěříš, že je to pravda...

je noc, ... pomoc
noc, která nepočká...
jsem prokletý
snad se vám to bude líbit...
dlel jsem nad tím...
nevěděl jsem o tom...

vlak jede,... vyprázdni mi žaludek

píši poezii, nevím proč
nemám dost velkou vizi,
aby lidi spojila,
ani aby je rozpojila...

mám dvojpólovou hlavu celou pro sebe
jdu po tobě jak po schodech do nebe

noční dobrá manufaktura

nedá to moc námahy
nic nezbývá opustit
a ve vše se lze vracet
ve vše asi ne, ale
tam, kde doufám
ještě je trochu tvého tepla

ty odešla, odešel, není, není...

že je to pořád samá tragédie
rozum mi velí, ale já dezertuji -
malý princ v poušti,
květiny na hrobě,
zhasnuté město,
otázky v bezvědomí.
Autor ludmil, 15.10.2009
Přečteno 398x
Tipy 18
Poslední tipující: Koskenkorva, Lady Carmila- Políbená mlhou.., Hloupá Květinka, hašlerka, drsnosrstej kokršpaněl, Monthy Tamah, kaňka ouškovaná, Severka, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

NO a mě se zase líbí "tělo básně" (jinak je skvělá celá samožřejmě...) hodně pěkné..

09.11.2009 21:05:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..

líbí moc ST!

17.10.2009 17:33:00 | hašlerka

tak to poklona oběma pólům hlavy

17.10.2009 14:33:00 | drsnosrstej kokršpaněl

závěr je hodně silný...

17.10.2009 07:00:00 | Monthy Tamah

tip pro bílou pastelku i pro tvou báseň :)

15.10.2009 20:51:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí