Mezi slovy

Mezi slovy

Anotace: o životě...

Mezi slovy
čti jako mezi řádky
utajený příslib
budoucnosti.
Něžně vdechni jim
nový život.

Než tichá kulka
přehluší tep krve
v žilách tvých,
zastav se a křič,
pravdu postav
proti lži.

Soud proběhl
Zproštění viny
nesou rakev
na ramenou věčnosti.
Nic nekončí
a přece se chvěješ.

Zatrať všechny hříchy.
Svět je plný
hořkých šťáv
pod náporem
brzy praskne.
Lži padají z nebe,
a kde utonula pravda?

Snad v Zemi
nějaká zbyla…
Až uloží
konečně i tebe
pod deku z hlíny
dostaneš odpověď.
Autor Erion Fate, 15.10.2009
Přečteno 389x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, enigman, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no nevím...

16.10.2009 10:08:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí