Stín srdce

Stín srdce

Anotace: ...

Dýkou píši Ti po zádech něžná slova,
jsi k sežrání, šeptám Ti do ouška znova.
Hladovým pohledem sleduji Tvůj krček,
moci se tak schovat támhle za tem smrček.

Vášeň spaluje zevnitř mé zchladlé tělo,
jenž by roztát pod Tvými dotyky chtělo.
Víš, že mívám zvrhlé choutky upíří,
které snadno Tvým životem zavíří?

Špičkou jazyka ochutnám pulzující kůži,
to jest prozatím všem, na co se vzmůži.
Naprosto omámena Tvou vůní, bez moci,
v okovech bdím dlouho s Tebou do noci.

Špičáky chystám k útoku, touha je silná,
prostředí tajů dokresluje zhaslá svítilna.
Ochutnávám Tvou životadárnou kapalinu,
nesmím Tě celého vysát, to si jinak neprominu.
Autor Wyrda, 15.10.2009
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí