Stah

Stah

Anotace: o jednom pohledu

Sbírka: Vulva

Vnitřní tah proprioreceptorů
shluk a hluk
dveře se otevřely
spěh a kruh
dveře se uzavřely
jen ten sval drží na svém místě
přímo přede mnou jako na talíři
třímá madla dívčí paže
a natahuje a zkracuje
bez přestání
podle periody
tkání a buňek
a dlouhé smyčky
stah tah klid stah stah tah stah klid stah klid tah tah klid
a jeho tóny
mě smrtelně uklidňují
okolo hučí vzduch
a morseova abeceda
ze sténů mě kolébá

Jest to hra hračka
lidského těla
krouží a zatáčí
Autor Marllone, 15.10.2009
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí