Návod

Návod

Anotace: Jsou tři ráno a sedíc sám samotinký píšu...

Život, který jsem dostal,
ctí je ho žít,
návod jsem nedostal,
kde můžou ho mít?

Přemýšlím o váze slov,
jenž myšlenky do úst mi vhání,
nechápu nic od té doby,
co návod už měsíce sháním.

Našel jsem návod.
Je to tak lepší?
Hej kámo kdepak,
ani to nečti.

Lehni si, relaxuj,
víš z každé strany,
v návodě hledám furt,
mám však jen srany.

Člověk se snaží být,
ve všem pořádek mít,
návodem listuju,
a hle -
o téhle pasáži můžu jen snít.

Manuál k životu nenajdeš lehce,
to víme od mala my všichni přece,
že žít podle pravidel nikdo z nás nechce,
že tento svět je pro nás nelehká lekce.

Končím já básničku krátkou,
loučím se s Vámi,
s návodem bezešvým,
v rukách za zády.
Autor psyco, 17.10.2009
Přečteno 295x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už vím:) a díky

17.10.2009 13:27:00 | psyco

co je ST? a dik :)

17.10.2009 13:25:00 | psyco

...vítej na Literu :-) na začátek ST

17.10.2009 06:43:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí