jak šustí přistřižená křídla?

jak šustí přistřižená křídla?

Anotace: Kam doletíš?

prozíravost včerejšků
taneční kroky do arytmie metronomu,
modré z nebe s nádechem purpuru
a uvěřit v pochybnost
dali ti klíč ke dveřím, za kterými najdeš
jen další čtyři stěny
Autor Feevertka, 17.10.2009
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Doradan, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí