...láska není hřích a rozchody jsou v dnešní době na jízdních řádech...

...láska není hřích a rozchody jsou v dnešní době na jízdních řádech...

Anotace: klidová porozchodová?

kdo ví, kam zmizela ta slova

minulost už prý nic neznamená

a ty ses běžel někam schovat

já tady sedím přelomená

vlastně mi to už nevadí

jen ty tvé lži jsou klišé

všichni jsou stejní?

všichni ne...

každý jen jinak píše...
Autor Sukuba, 18.10.2009
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí