Zas houstnou stíny

Zas houstnou stíny

Anotace: trochu jsem se začetl, jak ležím dneska doma, a-

Zas houstnou stíny
(za dnem den)

Zas ranním mrazem promodralý sníh
jak vojsko šikuje se v závějích
Zas houstnou stíny

Proč včely pláčou
To květy oken po setmění
feťákům dají k opojení
žihadla plná chladné vody
z kapradí
mrazu
nesvobody

Zas houstnou stíny
Včelín spí
a jen ticho ho probudí
Ticho
až zmlkne chladný tlukot zimy
až prosvětlí se zjara stíny
až v slzách padající chlad
začne tát
Autor Bůchví..., 19.10.2009
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: yourqueen, sýc, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Charlie's dot
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nezačne...

20.10.2009 09:00:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí