Slečna Marihuana II.

Slečna Marihuana II.

Anotace: 19.10.2009

Sbírka: Slečna Marihuana

To se mi snad zdá!
Takovej nádhernej stav, nebetyčná pohoda.
Slečna Marihuana mě měla ve své moci.
A já zapomněl! Zapomněl jsem se svěřit!
Dostatečná dodatečnost? Postačující…
Z podzimu cejtim zelený listí…
Cejtim strašně moc vůní, strašně moc pocitů…
Cejtim změť chaotickejch myšlenek…
Cejtim mládí, ale taky zkušenost…
Cejtim eufórii, sílu Imagine a nářek stromů…
Zelený listí to jistí, hlavu mi čistí…
Jsem si víc než jistej, že přijde Třetí věk,
Třetí nářek, Třetí chvalozpěv…
Přijde Vrchol…
Autor démon zatracení, 19.10.2009
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co potom?
Z vrcholu uz se muze jenom dolu..
Nevadi - jsme dva a budem se kutalet spolu.

20.10.2009 19:23:00 | Radiii

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí