"na mužskou hrdost.. a ženskou krásu!"

"na mužskou hrdost.. a ženskou krásu!"

Anotace: co když miluji? a nemám koho.. co když žiji? a nemám proč..

Co když miluji? A nemám koho.. co když žiji? A nemám proč..
Jsem prázdný já? Nebo prázdný je snad svět?
Co když jdu? A nemám kam.. a křičím.. a nemám hlas
Jsem němý já? Nebo hluchý je snad svět?!
Co když bojovat chci? S marností po boku..
A krev ve mně vře zlostí,
ať tedy osud sám určí, jak s ní naloží,
s tím nejdražším vínem ročníku mého zrození,
ať raději vypije jej na mou počest, než se v lahvi skazí
a poslední přípitek, ať zní „na mužskou hrdost.. a ženskou krásu“
Autor mabo, 20.10.2009
Přečteno 427x
Tipy 4
Poslední tipující: 1dvatri, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten obsah stojí nejen za ST, ale také za zamyšlení.
i já tě vítám na Literu

20.10.2009 12:30:00 | 1dvatri

Vítej na Liter.cz!!!

Tvé dílko se mi líbí. Je lehce zamyšlenkové a má cosi do sebe. Těším se na další tvorbu.n ST! za obsah.

20.10.2009 07:20:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí