Pošpiněná společnost

Pošpiněná společnost

Anotace: ...

Pošpiněná společnost

Olej, nafta
Srdce lidí
Kup si Boha
Máš na to jen jeden den
Dnes je k mání
Velký výprodej lásky a milosti
Sleva padesát procent
Nekup to
Vystřel ze zbraně a běž se pomodlit
Bude ti odpuštěno
Dnes se prodává láska a milost
Za hubičku
Zabij bratra, znásilni ženu
Stačí si koupit Boha a bude ti odpuštěno
Nebe na dosah
Špína v našich srdcích
Ryzí láska bude na skladě příští týden
Cena klesá dolů, není o ni zájem
Láska ve výrobě
Výrobní náklady převyšují poptávku
Distribuce i výroba ukončena
Tak zní nápis na továrně lásky
Lidé o ni nestojí
Akcie klesají
Transparenty na náměstí
A dav pod nimi tančí kolem ohňů
Lidé skandují
Pošpiněná společnost
Zřekni se otce i matky a žij
Bůh v hypermarketu ti mává z regálů
Kup si mě, moji milost a můžeš vše
Dnes je sleva
Velká akce
Odříkej modlitbu, zatímco znásilňuješ dívky
A já ti odpustím
Dnes jsem ve slevě
Ale musíš si mě koupit
Autor Jesper, 20.10.2009
Přečteno 199x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí