My

My

Anotace: ...

My

Zapálit si cigaretu a nechat se jí pomalu zabít
Když chceš zabít čas čekání
Ale vraždíš sebe
Zabíjíš sebe a čas s tím
Koho tedy zabíjíš?
Člověk, čili čas
Jsme věk, který končí
Nová epocha
Kostlivec ve zvonici kostela
Kladivem udeří do zvonu
A jeho srdce praskne
Tak, jako naše lebky
Když bijeme se mezi sebou navzájem
Homo homini lupus
Zakousni se do sebe a trhej maso
Potlač slzy, bolest zmizí
Zahryzni se do svého já
Protože já jsem ty
Vůně šeříku ti stoupne do hlavy
Až nevíš, co děláš
Ukonči svoji trapnou existenci a směj se s námi
Neboť my jsme tvoji přátelé
A stejně tak i protivníci
Ukliď hračky do poličky, hra skončila
A začíná žití
Žití, bez návodu na něj
Tak se směj a zapal svoji mysl
A exploduj v záři supernovy
Autor Jesper, 20.10.2009
Přečteno 424x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí