Že by zase STŘEDA?

Že by zase STŘEDA?

Anotace: Kdo to tady vykračuje.....

Sbírka: DNY V TÝDNU,POKAŽDÉ JINAK

STŘEDA


Kdo to tady vykračuje,
kdo to tady cválá.
To se středa přibližuje,
to nám z dálky mává.

Už nám kouká do oken,
kdo je ještě vzhůru.
Ať je to ten nebo ten,
tak má asi smůlu.

Středa asi rozhodla se,
bavit se tu s náma,
jí se asi dobré zdá se,
že je milována.
Autor Bomejka, 21.10.2009
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Linzerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí