Vzdání v zdání

Vzdání v zdání

Anotace: ..

Sbírka: Zhaslé noci

Tvá slova
mi září jako hvězdy
tvůj úsměv je půlměsíc
Všechno zatýkám
dávám do vazby
a utíkám
v zázrak věříc

U mě v nitru
tvoje teplo
napadalo tam
jako rosa
v jitru
Citový šachy
pěšec chodí bosa

Snad se ti zdám
tak přilehni
ať umocníme klam
abych ti nevystydla
a pak se nelekni
až promluvím
Ležíš mi na rtech
nekýchej
abych nenastydla

Utopím se
jestli zavoníš
a vířit bude vzduch
ať je milosrdný Bůh
neboť netušíš

Že bez tebe
je můj svět
vylidněný
srdce mě zebe
můj smutek
je oprávněný

Jakýkoli skutek
dokáže-li tohle změnit
abych se ti zdála
směl jsi mi věřit
že jsem se ti
celá vzdala
Autor Lioness, 22.10.2009
Přečteno 362x
Tipy 16
Poslední tipující: F.i.L, a_tao, enigman, hašlerka, Bíša, Psavec, 6thSun, Květka Š., destovecka, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Že bez tebe
je můj svět
vylidněný...

pravda, pravda..

22.10.2009 12:38:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí