Dávím se tvými pocity

Dávím se tvými pocity

Anotace: Uvařte si někdy z něčích vlastností. Zaručeně vás to otráví.

Ukrojím tvou nenávist,
A namažu na ní,
Střípky mé hluchoty,
Cítíš jak krásně voní?

Nastrouhám všechny mé starosti,
Promíchám s falší,
Jsem zkrátka dobrák od kosti,
Proč jsem jen další?

Omyju sklenici,
Z kříšťálu,
Kapky vášně,
Plní jí pomalu.

U stolu sedím,
Před sebou s máslem chleba,
Do ruky víno beru,
Slov již není třeba.
Lži jed mámí mou mysl,
Ladně rozpouští mé tělo,
Vše nalezlo svůj smysl,
a dopadlo jak mělo.
Autor Striga, 22.10.2009
Přečteno 351x
Tipy 18
Poslední tipující: litermaso, Nergal, jedam, Churry, staruska, Psavec, Zefi, Romana Šamanka Ladyloba, Fenceless, labuť, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkne jsi to napsala :)

04.11.2009 19:32:00 | Tvoje Hvězdička

hezky napsáno

22.10.2009 22:18:00 | staruska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí