Jsi Slovo

Jsi Slovo

Anotace: Deformace z ICQ.....................

Jsi pro mne slovo
psané na displeji
Studené slovo
Bez citů
Jsi teploměr
Mého procesoru
vložený
do miliónů bitů
Jsi program
Do automatického pilota
Mého kormidla
Co při mé zběsilé jízdě
Bourá a staví svodidla
Jsi v rovnici neznámá
Jsi milý….a jsi zdvořilý…
Jsi plus a zároveň mínus
Jsi pro mne kruhem v obilí
A neptám se
Jestli je to,
nebo není fér
Neznám tvůj hlas
Neznám tvé ruce
Však každým tím slovem
Každým tím bitem
Nenápadně
Udáváš můj směr
Autor Silvie, 22.10.2009
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí