Hlas

Hlas

Anotace: - - -

Tvůj hlas
Tak melodický
Zvučný
Probouzí ve mně chtění
Chci promlouvat a zároveň i mlčet
s tím hřejivým zvukem
Který provází mé snění
Až do ranního kuropění
Chci aby mne budil
Ten hlas
Co by hlasatel v rádiu
Který po noci vítá nás a baví
Když pijeme svůj ranní šálek kávy
Chci aby šeptal mi do ucha
Tak svůdný
A mužný
Do nekonečna poslouchat
Ten hlas
A znovu a znovu cítit
Jak běhá
Po těle mráz
Autor Silvie, 22.10.2009
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Mbonita, WhiteSkull, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, takový pocit je úžasný... :o)

22.10.2009 23:13:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí