Ranní

Ranní

Anotace: ..když slunce vychází

Sbírka: Osamocené sblížení

Ráno když slunce vychází
vstávají hospodyně
(pár jich u nás ještě žije)
aby obstaraly zvířata
A podnikatelé
ještě spí

Když slunce vychází
zbytek kohoutů je vítá
a hlasitě zpívají
jak mají radost z toho že znovu svítá
hlásají nám všem
nový den

Když slunce vychází
probouzí
se i květiny
protáhnou stonky
do rosy se pohrouží
a výrazem neviny

Když slunce vychází
ještě spím
ještě spíš
a ono nám nakreslí
obrázky po těle
paprskem svým

Tak tiše
je ráno nesmělé
ať se nevzbudíš
Autor Lioness, 23.10.2009
Přečteno 301x
Tipy 16
Poslední tipující: F.i.L, Matty09, enigman, Psavec, Mbonita, labuť, kleopatra.sedma, hašlerka, Sweet KiWi, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně popsané;)

23.10.2009 16:45:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí