Motýlkové víle...

Motýlkové víle...

Anotace: Pro tu, která Vás vždy rozesměje a je tu pro Vás...

Neplač.
Tím nic nezpravíš.
Pláčeš.
I když to víš.
Slza za slzou.
Úsměv neznámo kde.
Bez něj jsi bezmocná.
A on bez Tebe.
Tak usměj se přeci.
Dušičko plná naděje.
Plamínek Tvůj rozdmýchám.
Ať hoří víc a víc.
Jen pro Tebe.
Pro Tvůj úsměv.
Krásný.
Plný síly.
Plný naděje.
Plný radosti.
Každého zahřeje.
Věř, bude lépe.
Srdce tluče.
Hodiny tikají.
Tak neplač.
Noční světy Tě vítají.
Motýlková vílo plná bezmoci...
Autor Punkrea, 24.10.2009
Přečteno 303x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí