Moje blues

Moje blues

Anotace: text mojej piesne, ktorá je na http://www.youtube.com/watch?v=duqgCvsKdq8

Začínam mať dosť už búrok
a hromobitia v kuchyni.
Láske som už splatil úrok,
viem, že nie som bez viny.

Nečakaj, že sa ti vrátim
nechávam ujsť autobus,
kľúč od tvojho srdca tratím
a radšej spievam svoje blues.

Budem spievať blues o šťastí,
o zrade a podlosti,
blues o smútku, ktorý vlastním
a o ľudskej hlúposti.

Zakaždým keď prídeš ku mne,
vždy ma nájdeš spievať blues.
Blues o láske nerozumnej,
blues o smútku, no skrátka blues.

Aj keby si ako chcela
dnu ťa nikdy nevpustím,
môžeš zvoniť rozmrzelá,
môžeš prosiť, neotvorím !

Dám si radšej jedno pivo,
s gitarou sa pomazlím.
Začínam žiť nový život,
a od radosti nezaspím !

Po futbale sám si vyjdem
hladať Rhapsody in blue.
Pokoj duše možno nájdem
v pouličnom blues.

Moje blues o hádkach,
to blues ide z nás,
moje blues je láska
čo ju spálil mráz.

Na najbližšom koľajisku
výhybku si prehodím,
budem hľadať lásku čistú
a až ju nájdem, tak zastavím.

A keby to bolo málo
tak spravím uzol na motúz.
Aby sa mi viac nestalo
že zabudnem spievať blues.

že zabudnem svoje blues.
Autor eMHart, 24.10.2009
Přečteno 324x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Mia, Judita, Early Riser 1, Psavec, Zefi, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

text vypadá dobře (zpívatelně) - za chvíli si to aj poslechnu :o)

17.12.2013 17:50:09 | hanele m.

Povedené:-) Také ST:-) Už jen proto, že já vždy zapomenu..

26.05.2013 20:51:16 | Mia

skvělé ST

24.10.2009 20:09:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí