Zrada že mám ráda

Zrada že mám ráda

Anotace: :-(

Sbírka: Stíny duše

Jsi zrádce
nůj milý příteli
protože takhle jsme to nechtěli

Tys asi to plánoval
když jsi mě objímal
a doteky žár mi předával

Teď jsme se odcizili trochu
dlouho se neviděli
a nesmáli se spolu,hochu

Píšeš že jiné se ti líbí
a nevíš jak mi tvůj úsměv
hrozně moc chybí

Nemáš ani tušení
co jsi způsobil
když jsi mě odhodil

Proč se tolik bojím
říct že tvé oči miluju
že tvůj obrázek v srdci si maluju

A ty to nevíš netušíš
že každou chvílí vzdálenou
můj klid víc a víc narušíš

Kdy skončí tohle trápení
ať dá mi někdo znamení
nebo hoď po mě kamení
Autor Violette, 25.10.2009
Přečteno 292x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Vlk v rouše, Agniezka, Květka Š., Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí