Držím své neštěstí

Držím své neštěstí

Anotace: takový rychlý výlev před spaním

Na rohu Národní třídy
hned za obchodem se zeleninou
jsem chytil něčí pohled
jak se mi upřeně dívá do očí
poznal jsem ho
byl to můj smutek
chytl mě za ruku
a vedl mě dál v neštěstí.

Ruku v ruce
on plače
já ne
nevím proč bych měl
s tím že nebudu šťastný
jsem smířen?

Ježiši smutku !
prohlédni si mě
nestačí ti to..
zjizvené srdce?
FUJ
pusť mě
a odejdi
kšác uteč !

Podívej se na to
co říkám
já mám právo být šťastný
ono tak celkem vzato
jsem nic špatného neudělal
krom toho
že jsem se do ní zamiloval
i když TŘEBA vše bude jinak
a naše ruce se do sebe zaklestí.

Mimochodem teď jsem si vzpomněl
jak jsi mě hladila..
bolí to
ale sama jsi to řekla

..sebevrahu..

PS: MILUJU TĚ na dobrou noc
Autor Larey, 25.10.2009
Přečteno 219x
Tipy 4
Poslední tipující: vandule, Květka Š., Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-D :-D :-D

28.10.2009 11:29:00 | vandule

Tak to se mi taky líbí.

25.10.2009 09:14:00 | Květka Š.

Hezké, přeju šťastné ráno...

25.10.2009 08:45:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí