V touze uprchnout

V touze uprchnout

Anotace: noc je noc a den je den no a ten i ten-

Vzduch plný popela
proťala stuha bílého křídla
rozhrnula mrak co halil zemi a-

Lidi děsí elektřina v blescích
tanky tančí na nároží
země se třese strachem
Mě-

To bílé křídlo
smutná stuha labutí silou bije sténající vzduch
Vzduch mých snů
Vzduch mých šedivých podvečerů
mokrých dní
studených rán

Probouzet se s křikem před očima bílo v uších-

Slyšíš taky to šumění? To vzdychá vzduch
šikanovaný bílou perutí
trýzněný ranami
zraňovaný šílenou zběsilostí-

Zběsilostí mých snů
Autor Bůchví..., 25.10.2009
Přečteno 314x
Tipy 15
Poslední tipující: Anežka, Jiparo, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Psavec, labuť, Mbonita, pájaa, nejsembásník, Kapka, páááááááá, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

když špatné sny jsou v přesile, je probuzení nemilé...

25.10.2009 08:33:00 | Kapka

..a neučesaných myšlenek...

25.10.2009 08:02:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí