Borůvkově o tobě

Borůvkově o tobě

Anotace: ..

Sbírka: Stíny duše

Mometálně cítím zášť
a k tobě zvlášť!
Pocity odcizení
pocity touhy
následné rozzlobení
kéž je to sen pouhý!

Tohle se nedělá
holce jako já
(ani žádné jiné)
kdybych to věděla
že má naděje už hyne

Nikdy bych nedovolila
zamilovat si úsměv tvůj
nikdy bych nezvolila
hodit na bejvalýho "hnůj"

Cejtim se teď vážně pod psa
pod obraz co nemá malůvky
kéž by z mého srdce
místo krve tekly borůvky
Autor Violette, 25.10.2009
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Vlk v rouše, Květka Š., Elisha, Matty09, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i to se stává

25.10.2009 12:43:00 | Elisha

Posledni sloka je paradne napadita ;-)

25.10.2009 11:55:00 | Matty09

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí