Stmívání

Stmívání

Anotace: ..

Sbírka: Zhaslé noci

Stmívá se
slunce zapadá
jako milenci do klína
a červená se
jako první milování

Stmívá se
a spousta lidí nemá zdání
že je to trochu dřina
ani jaké to je
když se stmívá
jen tehdy nespí naděje
a pár snílků
se na červánky dívá

Stmívá se
a slunce se utopilo
v tom mračném lůně
protože se podvolilo
jeho temné touze

Stmívá se
protože měsíc chtěl dlouze
hvězdy do klínů políbit
a sukénky jim nadzvedávat
strávit noc líbáním

Stmívá se
protože milenci
smějí si navždy přislíbit
že každé stmívání
stráví spolu díváním
Autor Lioness, 25.10.2009
Přečteno 348x
Tipy 11
Poslední tipující: Matty09, F.i.L, enigman, divoska_jaja, Květka Š., Psavec, Fenceless, hašlerka, Mbonita, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí