Prokletí ohně I

Prokletí ohně I

Anotace: jen takový pokus, snad na pokračování

Ohnivé srdce
v těle bušilo
každému z nás
za časů dávných,
kdy ještě ze světa
prve narozeného
odpadávala skořápka
z černého křišťálu.
I ti nejmocnější z mocných
sklonili hlavu
pod tíhou meče
v našich rukách.
Chvěli se strachem
o budoucnost své krve.
Tak jako my bažili
po nekonečnu
našich životů
utopených v bezmoci těch,
po kterých jsme šlapali
v touze stát se bohy...
Autor Erion Fate, 25.10.2009
Přečteno 431x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, enigman, WhiteSkull, drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mi se to líbí, doznávám se

25.10.2009 18:33:00 | drsnosrstej kokršpaněl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí