Interludium (mezihra)

Interludium (mezihra)

Anotace: ...potřebovala jsem se z toho vypsat...

Interludium ve vztahu
- je stát na prahu
rozkladu, rozpadu.
Dívat se ze svahu,
nechat se - větrem
odnášet dál.
V úplném bezvětří
věrnost se zavětří,
ale když zavane,
pryč mě to dostane,
z naší zdi kované.
Jak odpoutaný Prométheus,
zbavena kletby
- oddanosti,
vydána
na pospas,
prodána
zas a zas
do stejného otroctví.
Láska je proroctví!
(a nikdo se jí nevyhne…)
Autor Mannon, 25.10.2009
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Sweet KiWi, WhiteSkull, klinika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj souhlasím s tím že láska je dána osudem, a nikdo se jí nevyhne

25.10.2009 20:37:00 | klinika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí