Ona

Ona

Anotace: ...nebo láska zklamání;o lidech;balady,romance;hororové, strašidelné;sci-fi, fantasy???? kdo ví? Kdopak ví .....?

Uměle vyvolaná hádka.
Slepice zase kdáká ....
Prý urazila manžela,
jeho mužství prý popřela.
Mrcha zlá,protřelá.

On tak trpí
a přesto zůstává.
Měla by si uvědomit,že na světě není jediná!

Ona v posteli brečí,
zvrací z jeho zlých řečí:
Víš,co bys měla udělat ... no,tak radši nic...
Snažit se může sebevíc...vařit nakupovat...

Vlastně nechtěl nic říct,
jen zase ublížit.

Stojí ve dveřích jejího pokoje,
má zavřené oči a výraz ubohého trpitele.
Ona je zlá,
prý ječí a má pusu dokořán.
A hádku prý užívá si skvěle...

Nezná její pocity jsou mu jedno.
Křehké vztahy budou rozbity.
Krásno se vytratilo.

Pak přišel zase něco říct.
Zase vyčítat
a znovu ublížit:
Hned něco řekni!
Tak řekla "něco"
a byl to kiks.
Tak už mlčí.
Nechce pravdu říct.
Nechce slovem ublížít.
Možná už ani nechce žít.

Hloupá hádka.
Láska je tak vratká.

Páteční večer
každý by z nich brečel.

Ona brečí ve své posteli.
On ve své usl a nic ho nevzbudí.
Ani její pláč.

Proč LÁSKO pryč pospícháš ????????
Autor kuskus pruhovaná, 26.10.2009
Přečteno 310x
Tipy 12
Poslední tipující: Prdelka10, Psavec, Stepbystep, enigman, WAYWARD, nejsembásník, Boudicca
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Prostě život.

26.10.2009 18:26:00 | Psavec

...životní etudy ST

26.10.2009 10:43:00 | WAYWARD

láska neodchází, jen trochu zakopla ... občas se to stává...

26.10.2009 09:05:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí