Běžím na konec světa

Běžím na konec světa

Anotace: Každý tam jednou dojde

Běžím na konec světa
Jenže nevím, kdy svět skončí
Snad zítra? Měl jsem pocit, že včera
Balerína se zlomenou nohou, zase tančí
Milovala, miloval jsem
Hrany skla ostré, stejně jak vztah
Roztříštěný na lesklý prach
Věřila, věřil jsem
Nosit masku, zakrýt skutečnou hlavu
Lepší je vykročit z davu
Běžím na konec světa
Myslím že brzy skončí
Přez zavřené dveře uniknout z města
Pod všemi těmi sladkostmi se svět točí
Po boku s bílým závojem nevěsta
Drží se, držím se
Na líbanky daleká cesta
Dojedem až na konec světa
Autor P.P.S., 26.10.2009
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, zelená víla, mademoiselle secret, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Punkrea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tohle nikdy nevymyslím.. a dobře tak.. ráda si to od tebe přečtu.. st

27.10.2009 22:52:00 | zelená víla

Pěkné:)

26.10.2009 22:06:00 | Punkrea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí