Věnováno Alexandrovi S.

Věnováno Alexandrovi S.

Anotace: Chris McCandless alias Alexander Supertramp..to mluví za vše

Byl jsi člověk přátelský a energický
přesto sem k nám jaksi nepatřící
což si zjistil velmi brzo
pochopit podstatu a cíl vlastního bytí
takových lidí opravdu není mnoho

Autobus bez řidiče, jen s jedním cestujícím...

Jeho boty prošly snad celou zem
dík své povaze, všude byl oblíben
Wayne, Tracey, Ron a další, hned si tě oblíbili
silnější vůli než měl on by nikdo nenašel
ikdyž mnozí se se jeho snu jen povýšeně posmívali

Autobus bez řidiče, bez možnosti z něj vystoupit...

Měl jsi radši ryzost přírody a její záchranný most
než naši vznešenou přesto tolik bláznivou společnost
zažil jsi bouře v Oregonu, sucha v Mexiku, zimu na Aljašce
bez peněz, s batohem na zádech, vyhublý skoro na kost
...jenže přesně to jsem hledal a našel, nemám potřebu omlouvat se...

Autobus bez řidiče, uprostřed tajgy, nyní již nadobro opuštěný
přesto v něm cosi dále žije
je to vzpomínka na Alexe jenž v něm na čas našel smysl žití
Autor Viva La Roma, 26.10.2009
Přečteno 342x
Tipy 9
Poslední tipující: WhiteSkull, susana načeva, Zefi, Radek.oslov.Šafárik, Edmond Kadad, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Broučku... to mě nejvíc dostalo: Autobus bez řidiče, jen s jedním cestujícím... nádherně řečený

27.10.2009 18:08:00 | Edmond Kadad

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí