v každém....

v každém....

Anotace: /je trocha duše.....

V každem je trocha duše,
a ta je nepropíchnutá
nemůže,a pořád kluše
je v příštích rýmech probudnutá
mlčíme v temnotách
jen rosa na řasách
neví,a ještě muže
kde jsou ty růže
ztrácí se v tmách
kdo střílí z kuše
kde jsou mrtvé dvojí stíny
nepřiznané viny
jsou jako pápěří
kdo láskám uvěří
vchází do dvéří
každý jen někdy přestřelí
když v právé chvíli
hledá jen když chce
V KAŽDÉM JE TROCHA DUŠE
Autor Radek.oslov.Šafárik, 27.10.2009
Přečteno 299x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, hašlerka, P.P.S., Zefi, Mbonita, Květka Š., labuť, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

áno, pravda v diele
-st

28.10.2009 20:21:00 | Juraj Hrom

To je sice pravda, ale znám taky takový, že mají duši jen na kolo...

27.10.2009 18:30:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí